Ga naar de inhoud

Hotels in Frankrijk zoeken via kaart of plattegrond

  Zoeken van een formule 1 hotel, b&b, pension, camping of hostel via kaart

  U gaat via de Franse snelwegen, zoals Route de Soleil, naar uw vakantiebestemming, maar wilt graag de lange reis opsplitsen. Dan gaat u onderweg langs een snelweg hotel. Maar waar vindt je nou een goed en goedkoop hotel onderweg, een zogeheten Formule 1 hotel?
  Heel simpel, dat hebben wij al voor u gedaan in samenwerking met een grote hotel vergelijkingssite.

  kaart route du soleil, Frankrijk, A6, A7, A31

  overnachtingshotel Auxerre A6overnachtingshotel Ibis en Etap hotels in Parijsovernachtingshotel Orléans A10overnachtingshotel Limoges A20overnachtingshotel Nantes A11, A83overnachtingshotel Tours A10overnachtingshotel Bordeaux A10, A62, A63, A630overnachtingshotel Bayonne A63, A64overnachtingshotel Montauban A62, A20overnachtingshotel Toulouse A61, A62overnachtingshotel Perpignan A9overnachtingshotel Barcelonaovernachtingshotel Montpellier A9overnachtingshotel Marseille A7overnachtingshotel Avignon A7overnachtingshotel Lyon A6, A7overnachtingshotel Macon A6overnachtingshotel Beaune A31, A6overnachtingshotel Dijon A31overnachtingshotel Nancy A31overnachtingshotel Luxemburgovernachtingshotel Lille A1

  Maak hierboven uw keuze langs welke stad op route de soleil uw reis verloopt en er opent een nieuwe pagina. Op deze nieuwe pagina ziet u rechts een grote googlemaps kaart van de stad van uw keuze. Op deze kaart ziet u een aantal blauwe en rode icoontjes. Beide geven exact aan waar zich binnen een straal van 10 km. een hotel, bed en breakfast, pension, camping of hostel bevindt in de plaats van uw keuze. De rode icoontjes zijn groter, hebben een cijfer en geven de aanbevolen hotels aan. De lichtgroene pin geeft het centrum (middelpunt) van de plaats aan, echter hoeft dit niet het uitgaans- of winkelcentrum te zijn.

  Aantal gevonden hotels op kaart verfijnen

  Indien u de muis over een rode icoontje beweegt ziet u in het kort de naam van het hotel, de vanaf prijs voor een hotelkamer en het aantal sterren van het hotel, bed en breakfast, pension, appartement of hostel. Aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen of uitbreiden en daarmee het aantal hotels, bed en breakfast, pensions, appartementen en hostels te vermeerderen of verminderen. Dit kunt u doen door het aan- of afvinken van de checkboxen van bijvoorbeeld het aantal sterren dat het hotel moet hebben, type accomodatie dat u zoekt (hotel, bed en breakfast, pension, appartement, hostel of overig [bijvoorbeeld een studio]), door een wijk of dorp te kiezen binnen de plaats of bijvoorbeeld voor een kiezen van een plaats in de buurt.

  Ook kunt u verfijnen op hotel faciliteiten als bijvoorbeeld parkeerplaats, restaurant, rolstoelvriendelijk, rookvrije kamers en zwembad. Tenslotte kunt u nog verder verfijnen op winkelen, spa, zakelijk, strand, etc.

  Onder de googlemaps ziet u een optie om een groter gebied te kiezen en daarmee het aanbod te vergroten. Dit kunt u doen door op de “wijzigen”-link te drukken achter de tekst: “Laat hotels zien binnen een straal van +10 km wijzigen”. Het is juist verstandig om het aantal hotels te verminderen, om zo een betere overnachtingshotel keuze te maken.