Ga naar de inhoud

Hotels in Frankrijk zoeken via kaart of plattegrond

Zoeken van een formule 1 hotel, b&b, pension, camping of hostel via kaart

U gaat via de Franse snelwegen, zoals Route de Soleil, naar uw vakantiebestemming, maar wilt graag de lange reis opsplitsen. Dan gaat u onderweg langs een snelweg hotel. Maar waar vindt je nou een goed en goedkoop hotel onderweg, een zogeheten Formule 1 hotel?
Heel simpel, dat hebben wij al voor u gedaan in samenwerking met een grote hotel vergelijkingssite.

kaart route du soleil, Frankrijk, A6, A7, A31

overnachtingshotel Auxerre A6 overnachtingshotel Ibis en Etap hotels in Parijs overnachtingshotel Orléans A10 overnachtingshotel Limoges A20 overnachtingshotel Nantes A11, A83 overnachtingshotel Tours A10 overnachtingshotel Bordeaux A10, A62, A63, A630 overnachtingshotel Bayonne A63, A64 overnachtingshotel Montauban A62, A20 overnachtingshotel Toulouse A61, A62 overnachtingshotel Perpignan A9 overnachtingshotel Barcelona overnachtingshotel Montpellier A9 overnachtingshotel Marseille A7 overnachtingshotel Avignon A7 overnachtingshotel Lyon A6, A7 overnachtingshotel Macon A6 overnachtingshotel Beaune A31, A6 overnachtingshotel Dijon A31 overnachtingshotel Nancy A31 overnachtingshotel Luxemburg overnachtingshotel Lille A1

Maak hierboven uw keuze langs welke stad op route de soleil uw reis verloopt en er opent een nieuwe pagina. Op deze nieuwe pagina ziet u rechts een grote googlemaps kaart van de stad van uw keuze. Op deze kaart ziet u een aantal blauwe en rode icoontjes. Beide geven exact aan waar zich binnen een straal van 10 km. een hotel, bed en breakfast, pension, camping of hostel bevindt in de plaats van uw keuze. De rode icoontjes zijn groter, hebben een cijfer en geven de aanbevolen hotels aan. De lichtgroene pin geeft het centrum (middelpunt) van de plaats aan, echter hoeft dit niet het uitgaans- of winkelcentrum te zijn.

Aantal gevonden hotels op kaart verfijnen

Indien u de muis over een rode icoontje beweegt ziet u in het kort de naam van het hotel, de vanaf prijs voor een hotelkamer en het aantal sterren van het hotel, bed en breakfast, pension, appartement of hostel. Aan de linkerzijde van de pagina kunt u uw zoekopdracht verfijnen of uitbreiden en daarmee het aantal hotels, bed en breakfast, pensions, appartementen en hostels te vermeerderen of verminderen. Dit kunt u doen door het aan- of afvinken van de checkboxen van bijvoorbeeld het aantal sterren dat het hotel moet hebben, type accomodatie dat u zoekt (hotel, bed en breakfast, pension, appartement, hostel of overig [bijvoorbeeld een studio]), door een wijk of dorp te kiezen binnen de plaats of bijvoorbeeld voor een kiezen van een plaats in de buurt.

Ook kunt u verfijnen op hotel faciliteiten als bijvoorbeeld parkeerplaats, restaurant, rolstoelvriendelijk, rookvrije kamers en zwembad. Tenslotte kunt u nog verder verfijnen op winkelen, spa, zakelijk, strand, etc.

Onder de googlemaps ziet u een optie om een groter gebied te kiezen en daarmee het aanbod te vergroten. Dit kunt u doen door op de “wijzigen”-link te drukken achter de tekst: “Laat hotels zien binnen een straal van +10 km wijzigen”. Het is juist verstandig om het aantal hotels te verminderen, om zo een betere overnachtingshotel keuze te maken.