Ga naar de inhoud

Overnachtingshotels Route de Soleil

  Kies op de kaart een overnachting hotel langs route de soleil:

  overnachting hotels langs route de soleil

  kaart route du soleil, Frankrijk, A6, A7, A31

  overnachtingshotel Auxerre A6overnachtingshotel Ibis en Etap hotels in Parijsovernachtingshotel Orléans A10overnachtingshotel Limoges A20overnachtingshotel Nantes A11, A83overnachtingshotel Tours A10overnachtingshotel Bordeaux A10, A62, A63, A630overnachtingshotel Bayonne A63, A64overnachtingshotel Montauban A62, A20overnachtingshotel Toulouse A61, A62overnachtingshotel Perpignan A9overnachtingshotel Barcelonaovernachtingshotel Montpellier A9overnachtingshotel Marseille A7overnachtingshotel Avignon A7overnachtingshotel Lyon A6, A7overnachtingshotel Macon A6overnachtingshotel Beaune A31, A6overnachtingshotel Dijon A31overnachtingshotel Nancy A31overnachtingshotel Luxemburgovernachtingshotel Lille A1

  Overnachting hotels Route de Soleil

  Hoewel alternatieve accommodaties zoals campings, motels en hostels snel aan populariteit winnen kiezen de meeste mensen er toch nog altijd voor om een hotel aan de Route de Soleil te boeken. Het overnachten in een overnachtingshotel langs de snelweg in Frankrijk is nog steeds populair. Vroeger was je als reiziger verplicht om het te stellen met één van de inmiddels bekende weghotels zoals Etap en Campanile, maar vandaag de dag is dat niet meer het geval. Langs de Route de Soleil hebben verschillende nieuwe hotels hun intrede gedaan die zich stuk voor stuk richten op de iets veel eisende reiziger. Let wel, hoewel deze hotels onderweg je natuurlijk meer comfort zullen bieden dan een traditioneel weghotel is het wel zo dat kostprijs ook in verhouding ligt met de aangeboden faciliteiten. Je zal voor een dergelijk hotel dan ook veel meer moeten betalen dan bij een gewoon weghotel het geval is.

  Overnachting hotel boeken Route de Soleil

  Steeds meer reizigers kiezen er voor om een vast punt af te spreken waar ze op hun reis naar het zuiden zullen overnachten. Dit kan perfect bij een weghotel, maar is ook mogelijk bij een gewoon hotel. Alvorens je reis aan te vatten kan je er immers voor kiezen om via bekende boekingsites zoals Booking.com of Hotels.com, of natuurlijk via je vertrouwde touroperator een hotel langs de Route de Soleil te boeken. In de meeste gevallen is dit ook interessanter dan ter plaatse een kamer te boeken. In dat geval wordt de kamerprijs immers veelal bepaald aan de hand van de bezetting en dan kan het best voorkomen dat je veel meer moet betalen dan vooraf het geval zou zijn. Dit is dus zeker iets om rekening mee te houden wanneer je van plan bent om een hotel aan de Route de Soleil te boeken.

  Goedkope hotels aan de Route de Soleil

  Natuurlijk vormt het overnachten in een hotel aan de Route de Soleil geen echt onderdeel van je vakantie. Dit is dan ook voor de meeste mensen meteen de reden om er voor te kiezen om een zo goedkoop mogelijk hotel te nemen. Wanneer je ook naar een dergelijk goedkoop hotel op zoek bent kan je het best een beroep doen op de Etap en Campanile hotels (F1 hotels) die terug te vinden zijn langs de Autoroute du Soleil. Deze hotels staan er om een bekend een degelijk comfort te garanderen net als een ontbijt en de mogelijkheid tot het eten van een hapje in de avond. De volgende morgen kan je op deze manier ontspannen aan de tweede helft van de rit beginnen en dat alles voor een zeer lage kostprijs. Over het algemeen zijn deze hotels ook meteen aan een af- en oprit naar de Route du Soleil gelegen zodat je hier weinig of geen tijd mee verliest.